הסרה או השבתה של עובד
כשמישהו עוזב או יוצא להפסקה ארוכה, שומרים את השעות שלו ומפנים מקום בתוכנית.
כשמישהו מפסיק לעבוד בחברה, אפשר להשבית אותו או להסיר אותו. בשני המקרים, השעות שנרשמו, דוחות השעות וההיעדרויות שלו נשארים בדוחות. בעלים ומנהלי מערכת יכולים לבצע זאת.
מה לבחור
| השבתה | הסרה מהחברה | |
|---|---|---|
| מתי משתמשים | האדם עשוי לחזור: עובדים עונתיים, היעדרות ארוכה | האדם עזב לצמיתות |
| אפשר להתחבר? | לא | כן, אבל בלי גישה לחברה |
| נספר כמשתמש בתוכנית? | לא | לא |
| ההיסטוריה שלו | נשמרת, והוא נשאר ברשימת העובדים | נשמרת בדוחות |
| אפשר לבטל? | כן, מפעילים אותו מחדש כשיש מקום בתוכנית | הוא יכול להצטרף שוב עם קוד ההצטרפות, כחבר חדש בלי התפקיד והקוד האישי הקודמים |
בשני המקרים, דיווח כניסה פתוח נסגר. בהסרה, המשמרות הקרובות שלו הופכות למשמרות פנויות, ובקשות ההיעדרות שממתינות לאישור מבוטלות.
השבתה או הסרה
באתר
באפליקציה
- מקישים על עוד, ואז על עובדים.
- מקישים על האדם.
- גוללים למטה, מקישים על השבתת עובד או על הסרה מהחברה, ומאשרים.
למי שמעולם לא התחבר מופיעה במקום זאת האפשרות מחיקת עובד. אם יש לו שעות רשומות, מסירים אותו באתר כדי שהשעות יישמרו.
הפעלה מחדש
באתר
- בדף עובדים, מגדירים את מסנן הסטטוס לאפשרות מושבת.
- לוחצים על ⋯ בשורה שלו, בוחרים הפעלה מחדש ומאשרים.
באפליקציה
- מקישים על עוד, ואז על עובדים, ואז על האדם.
- גוללים למטה, מקישים על הפעלת עובד מחדש ומאשרים.
הוא יכול שוב להתחבר ולדווח שעות, ושוב נספר כמשתמש בתוכנית. אם התוכנית מלאה, מוסיפים קודם משתמש.
כדאי לדעת
- החשבון לא משתנה מעצמו. השבתה או הסרה מפנות מקום, אבל מספר המשתמשים בתוכנית נשאר זהה. כדי לשלם על פחות משתמשים, מידע נוסף: שינוי התוכנית או מספר המשתמשים.
- אפשר לייצא את השעות שלו גם אחרי שעזב. מידע נוסף: ייצוא שעות לחישוב השכר.
- אי אפשר להשבית או להסיר את הבעלים. רק הבעלים יכולים להשבית או להסיר מנהל מערכת אחר.

