Darbuotojo pašalinimas arba deaktyvinimas

Kai darbuotojas išeina arba daro ilgą pertrauką, išsaugokite jo valandas ir atlaisvinkite naudotojo vietą.

Kai kas nors nustoja pas jus dirbti, galite jį deaktyvinti arba pašalinti. Abiem atvejais jo užregistruotos valandos, žiniaraščiai ir neatvykimai lieka ataskaitose. Tai gali atlikti savininkas ir administratoriai.

Ką pasirinkti

Deaktyvinti Pašalinti iš įmonės
Kada naudoti Kai žmogus gali grįžti: sezoniniai darbuotojai, ilgos atostogos Kai žmogus išėjo visam laikui
Ar jis gali prisijungti? Ne Taip, bet be prieigos prie jūsų įmonės
Ar užima vietą plane? Ne Ne
Jo istorija Išlieka, o žmogus lieka darbuotojų sąraše Išlieka ataskaitose
Ar galima atšaukti? Taip, vėl aktyvinkite, kai plane bus vietos Jis gali vėl prisijungti įmonės kodu, bet kaip naujas narys, be ankstesnio vaidmens ir PIN

Abiem atvejais vykstantis darbo laiko registravimas užbaigiamas. Pašalinus darbuotoją, jo būsimos pamainos tampa laisvomis pamainomis, o tvirtinimo laukiantys neatvykimo prašymai atšaukiami.

Deaktyvinkite arba pašalinkite darbuotoją

Žiniatinklyje

  1. Meniu atidarykite skiltį Darbuotojai.
  2. Spustelėkite ⋯ žmogaus eilutės gale.
  3. Pasirinkite Deaktyvinti arba Pašalinti iš įmonės.
Darbuotojo eilutės meniu, kurio apačioje yra parinktys Deaktyvinti ir Pašalinti iš įmonės.

Abi parinktys yra meniu apačioje.

  1. Perskaitykite, kas įvyks, ir patvirtinkite.
Deaktyvinti Daniel Price? Daniel Price negalės prisijungti ir registruoti darbo laiko bei nebeužims naudotojo vietos. Jis lieka įmonėje su visa istorija, ir bet kada galite jį vėl aktyvinti.

Programėlėje

  1. Bakstelėkite Daugiau, tada Darbuotojai.
  2. Bakstelėkite darbuotojo vardą.
  3. Slinkite žemyn, bakstelėkite Deaktyvinti darbuotoją arba Pašalinti iš įmonės ir patvirtinkite.

Žmogui, kuris niekada nebuvo prisijungęs, vietoj to rodoma Ištrinti darbuotoją. Jei jis jau turi užregistruotų valandų, pašalinkite jį žiniatinklyje, kad valandos išliktų.

Vėl aktyvinkite darbuotoją

Žiniatinklyje

  1. Skiltyje Darbuotojai būsenos filtre pasirinkite Išjungta.
  2. Jo eilutėje spustelėkite ⋯, pasirinkite Vėl aktyvinti ir patvirtinkite.

Programėlėje

  1. Bakstelėkite Daugiau, tada Darbuotojai ir darbuotojo vardą.
  2. Slinkite žemyn, bakstelėkite Vėl aktyvinti darbuotoją ir patvirtinkite.

Tada jis vėl gali prisijungti ir registruoti darbo laiką bei vėl užima vietą jūsų plane. Jei plane nėra laisvų vietų, pirmiausia padidinkite plane numatytą naudotojų skaičių.

Naudinga žinoti

  • Jūsų sąskaita savaime nesikeičia. Deaktyvinus ar pašalinus žmogų atsilaisvina vieta, bet plane lieka tiek pat naudotojų. Jei norite mokėti už mažiau vietų, žr. straipsnį Plano arba naudotojų skaičiaus keitimas.
  • Jo valandas galite eksportuoti ir jam išėjus: žr. straipsnį Valandų eksportas darbo užmokesčiui.
  • Savininko deaktyvinti ar pašalinti negalima. Kitą administratorių deaktyvinti ar pašalinti gali tik savininkas.

Vis dar reikia pagalbos? Rašyti pagalbos komandai