Schimbarea planului sau a numărului de utilizatori

Alege un plan, adaugă sau elimină utilizatori și află cât plătești când faci o schimbare.

Planul este gestionat doar de proprietarul contului, pe web, în Setări → Facturare. Administratorii văd mesajul: Facturarea este gestionată de proprietarul contului.

Cum funcționează planurile

  • Gratuit: pentru o singură persoană. Imediat ce există o a doua persoană activă, pontajul se oprește pentru toți până alegi un plan.
  • EasyHours: toate funcțiile, pentru numărul de utilizatori pe care îl alegi, între 2 și 250. Pentru mai mulți, scrie-ne și îți facem o ofertă personalizată.

Orice persoană cu cont este inclusă în numărul de utilizatori, inclusiv administratorii, responsabilii și cei care folosesc doar chioșcul. Persoanele dezactivate nu sunt incluse. Plătești lunar, anual sau o dată la 2 ani, cu cardul sau pe bază de factură. Plata pe bază de factură este disponibilă în unele țări și de la un anumit număr de utilizatori; vezi asta la pasul de plată.

Alege un plan

  1. Mergi la Setări → Facturare și dă clic pe Vezi planurile.
  2. Alege cât de des plătești și de câți utilizatori ai nevoie. Prețul se actualizează pe loc. Dă clic pe buton ca să continui.
  3. Alege Plată cu cardul sau Plată pe factură și completează datele de facturare.
  4. La plata cu cardul, continuă pe pagina de plată securizată Stripe și introdu datele cardului. La plata pe factură, dă clic pe Începe perioada de probă gratuită (sau pe butonul de abonare).

Dacă este primul tău abonament, începi cu o perioadă de probă gratuită: 14 zile la plata lunară, 30 de zile la plata anuală sau o dată la 2 ani. Nu se percepe nimic până la sfârșitul perioadei de probă.

Schimbă numărul de utilizatori din plan

  1. Mergi la Setări → Facturare.
  2. Sub detaliile planului, dă clic pe Schimbă utilizatorii.
  3. Folosește − și + ca să alegi numărul. Modificarea de preț apare înainte să confirmi.
  4. Dă clic pe butonul de confirmare, de exemplu Schimbă la 15 utilizatori.
  • Locurile suplimentare sunt disponibile imediat. Plătești diferența pentru restul perioadei curente.
  • Mai puțini utilizatori: prețul mai mic se aplică de la sfârșitul perioadei (sau al perioadei de probă) și nu se rambursează nimic. Noua limită pentru adăugarea de persoane se aplică imediat.
  • Nu poți coborî sub numărul de persoane active. Dezactivează mai întâi pe cineva: vezi Eliminarea sau dezactivarea unui angajat.

Când nu mai sunt locuri libere

Nu se mai pot adăuga persoane noi, iar acestea nu se pot alătura cu codul firmei. EasyHours anunță că planul nu mai are locuri libere. Adaugă utilizatori ca mai sus și încearcă din nou.

Bine de știut

  • Treci de la plata lunară la cea anuală sau de la card la factură? Încă nu se poate face în EasyHours. Scrie-ne și facem noi schimbarea.
  • Pentru planurile mai vechi (cum ar fi Small, Medium sau Large), scrie-ne ca să schimbi numărul de utilizatori.
  • Nu poți schimba numărul? Se poate schimba de cel mult două ori pe zi și nu cât timp o plată este restantă sau abonamentul este programat să înceteze.
  • În aplicații: planul și facturile se găsesc în Mai multe → Facturare. Cu un cont App Store din SUA poți schimba numărul de utilizatori și din aplicația pentru iPhone. Altfel, folosește EasyHours într-un browser.

Mai ai nevoie de ajutor? Scrie echipei de asistență