Promijenite paket ili broj korisnika
Odaberite paket, povećajte ili smanjite broj korisnika i saznajte koliko ćete plaćati nakon promjene.
Paketom upravlja samo vlasnik tvrtke, na webu u odjeljku Postavke → Pretplata. Administratori ondje vide poruku: Pretplatom upravlja vlasnik tvrtke.
Kako funkcioniraju paketi
- Besplatno: za jednu osobu. Čim u tvrtki postoji drugi aktivni korisnik, evidencija radnog vremena zaustavlja se za sve dok ne odaberete paket.
- EasyHours: sve funkcije za broj korisnika koji odaberete, od 2 do 250. Ako trebate više, pošaljite nam e-poruku i ponudit ćemo vam prilagođeni paket.
Korisnikom se smatra svatko tko ima račun: i administratori, voditelji i osobe koje koriste samo kiosk. Deaktivirane osobe ne računaju se. Plaćate mjesečno, godišnje ili svake 2 godine, karticom ili po računu. Plaćanje po računu dostupno je samo u nekim državama i od određenog broja korisnika – to ćete vidjeti u koraku plaćanja.
Odabir paketa
- Otvorite Postavke → Pretplata i kliknite gumb Pogledaj pakete.
- Odaberite koliko često ćete plaćati i koliko vam korisnika treba. Cijena se ažurira prema vašem odabiru. Kliknite gumb za nastavak.
- Odaberite Plaćanje karticom ili Plaćanje po računu i unesite podatke za naplatu.
- Kod plaćanja karticom prijeđite na sigurnu stranicu za plaćanje Stripe i unesite podatke kartice. Kod plaćanja po računu kliknite gumb Započni besplatno probno razdoblje (ili gumb za pretplatu).
Ako nikad niste imali pretplatu, počinjete s besplatnim probnim razdobljem: 14 dana uz mjesečno plaćanje, 30 dana uz godišnje plaćanje ili plaćanje svake 2 godine. Do kraja probnog razdoblja ništa se ne naplaćuje.
Promjena broja korisnika za koje plaćate pretplatu
- Otvorite Postavke → Pretplata.
- Ispod podataka o paketu kliknite gumb Promijeni korisnike.
- Gumbima − i + odaberite broj. Prije potvrde prikazuje se promjena cijene.
- Potvrdite gumbom, primjerice Promijeni na 15 korisnika.
- Kad povećate broj korisnika, nova mjesta možete odmah koristiti. Za preostali dio tekućeg razdoblja plaćate razliku.
- Kad smanjite broj korisnika, niža cijena počinje vrijediti na kraju razdoblja (ili kad završi probno razdoblje) i novac se ne vraća. Smanjeni najveći broj korisnika primjenjuje se odmah.
- Ne možete odabrati manji broj korisnika od trenutačnog broja aktivnih korisnika. Najprije nekoga deaktivirajte: pogledajte članak Uklonite ili deaktivirajte zaposlenika.
Kad su sva mjesta zauzeta
Nove osobe nije moguće dodati i ne mogu se pridružiti kodom tvrtke, a EasyHours javlja da su sva mjesta u vašem paketu zauzeta. Povećajte broj korisnika kako je opisano gore i pokušajte ponovno.
Dobro je znati
- Želite prijeći s mjesečnog na godišnje plaćanje ili s plaćanja karticom na plaćanje po računu? To se zasad ne može promijeniti u EasyHours. Pošaljite nam e-poruku i promijenit ćemo to za vas.
- Za starije pakete (primjerice Small, Medium ili Large) pošaljite nam e-poruku da biste promijenili broj korisnika.
- Ne možete promijeniti broj? Broj korisnika možete promijeniti najviše dvaput dnevno, ali ne dok imate dospjelo nepodmireno plaćanje ili je zakazan prestanak pretplate.
- U aplikacijama: vaš paket i računi nalaze se u odjeljku Više → Pretplata. Ako je vaš račun za App Store postavljen na regiju SAD, broj korisnika možete promijeniti i u aplikaciji za iPhone. U suprotnom koristite EasyHours u pregledniku.