Ștergerea contului sau părăsirea unei firme
Părăsește firma la care lucrezi, mută-te la altă firmă sau șterge-ți contul EasyHours.
Ce poți face depinde de rolul tău: angajat sau proprietarul contului firmei.
Ești angajat și nu mai lucrezi acolo
Roagă proprietarul contului sau un administrator să te elimine din firmă (vezi Eliminarea sau dezactivarea unui angajat). Orele pe care le-ai înregistrat rămân la angajator, pentru că are nevoie de ele la salarizare.
Ai creat din greșeală o firmă
Dacă ești proprietarul contului unei firme, ești singurul ei membru și firma nu are un abonament activ, te poți muta la firma angajatorului folosind codul acesteia.
Pe web:
- Mergi la Setări → Profil și, la Calitatea de membru al firmei, alege Alătură-te altei firme.
- Completează câmpul Codul de alăturare la firmă și dă clic pe Caută firma.
- Dă clic pe Confirmă mutarea.
În aplicație: atinge Mai multe, numele tău, apoi Alătură-te altei firme. Introdu codul și atinge Alătură-te firmei.
Orele tale se mută în firma nouă fără proiectele asociate și așteaptă din nou aprobarea. Firma rămasă fără membri este ștearsă.
Șterge-ți contul
Îți poți șterge contul personal dacă nu faci parte din nicio firmă sau dacă ești proprietarul contului unei firme fără alți membri și fără istoric de facturare.
Pe web:
- Mergi la Setări → Profil și alege Șterge contul.
- Scrie cuvântul afișat și cere un cod.
- Introdu codul primit pe e-mail și dă clic pe Confirmă ștergerea.
În aplicație: atinge Mai multe, numele tău, apoi Șterge contul. Atinge Trimite-mi un cod de confirmare prin e-mail și introdu codul.
Contul tău și datele firmei sunt șterse definitiv.