Smaž účet nebo opusť firmu

Opusť firmu, pro kterou pracuješ, přejdi do jiné nebo smaž svůj účet EasyHours.

Co můžeš udělat, záleží na tom, jestli jsi zaměstnanec, nebo vlastník firmy.

Jsi zaměstnanec a už tam nepracuješ

Požádej vlastníka firmy nebo správce, aby tě odebral (viz Odeber nebo deaktivuj zaměstnance). Tvoje zaznamenané hodiny zůstanou zaměstnavateli, protože je potřebuje pro výpočet mezd.

Firma vznikla omylem

Pokud jsi vlastníkem firmy, jsi jejím jediným členem a nemáš aktivní předplatné, můžeš pomocí kódu přejít do firmy svého zaměstnavatele.

Na webu:

  1. Přejdi do sekce Nastavení → Profil a v části Členství ve firmě zvol Připojit se k jiné firmě.
  2. Vyplň pole Firemní kód a klikni na Najít firmu.
  3. Klikni na Potvrdit přesun.

V aplikaci: klepni na Další, na své jméno a potom na Připojit se k jiné firmě. Zadej kód a klepni na Připojit se k firmě.

Tvoje hodiny se přesunou s tebou, bez projektů, a znovu budou čekat na schválení. Prázdná firma se smaže.

Smaž účet

Účet můžeš smazat samostatně, pokud nejsi v žádné firmě, nebo vlastníš firmu bez dalších členů a bez historie fakturace.

Na webu:

  1. Přejdi do sekce Nastavení → Profil a zvol Smazat účet.
  2. Napiš zobrazené slovo a vyžádej si kód.
  3. Zadej kód, který ti pošleme e-mailem, a klikni na Potvrdit smazání.

V aplikaci: klepni na Další, na své jméno a potom na Smazat účet. Klepni na Poslat ověřovací kód e-mailem a zadej kód.

Tvůj účet a data tvé firmy se trvale smažou.

Pořád potřebuješ pomoct? Napsat podpoře