Hesabınızı silin veya şirketten ayrılın
Çalıştığınız şirketten ayrılın, başka bir şirkete geçin veya EasyHours hesabınızı silin.
Neler yapabileceğiniz, çalışan mı yoksa şirket sahibi mi olduğunuza bağlıdır.
Çalışansınız ve artık orada çalışmıyorsunuz
Şirket sahibinden veya bir yöneticiden sizi şirketten çıkarmasını isteyin (Bir çalışanı şirketten çıkarın veya devre dışı bırakın makalesine bakın). Kaydettiğiniz saatler bordro için gerektiğinden işvereninizde kalır.
Yanlışlıkla bir şirket kurdunuz
Bir şirketin sahibi ve tek üyesiyseniz ve aktif bir aboneliğiniz yoksa işvereninizin koduyla onun şirketine geçebilirsiniz.
Web uygulamasında:
- Ayarlar → Profil bölümüne gidin ve Şirket üyeliği altında Başka bir şirkete katıl seçeneğini belirleyin.
- Şirket katılım kodu alanına kodu girin ve Şirket bul düğmesine tıklayın.
- Taşımayı onayla düğmesine tıklayın.
Uygulamada: Diğer düğmesine, adınıza ve ardından Başka bir şirkete katıl öğesine dokunun. Kodu girin ve Şirkete katıl düğmesine dokunun.
Çalışma kayıtlarınız, proje bağlantıları kaldırılarak yeni şirkete taşınır ve yeniden onay bekler. Boş şirket silinir.
Hesabınızı silin
Herhangi bir şirkette değilseniz veya başka üyesi ve faturalandırma geçmişi olmayan bir şirketin sahibiyseniz hesabınızı kendiniz silebilirsiniz.
Web uygulamasında:
- Ayarlar → Profil bölümüne gidin ve Hesabı sil seçeneğini belirleyin.
- Gösterilen sözcüğü yazın ve kod isteyin.
- Size e-postayla gönderdiğimiz kodu girin ve Silmeyi onayla düğmesine tıklayın.
Uygulamada: Diğer düğmesine, adınıza ve ardından Hesabı sil öğesine dokunun. E-postama doğrulama kodu gönder düğmesine dokunun ve kodu girin.
Hesabınız ve şirketinizin verileri kalıcı olarak silinir.