A fiók törlése vagy kilépés egy cégből
Lépj ki abból a cégből, ahol dolgozol, válts másik cégre, vagy töröld az EasyHours-fiókodat.
Hogy mit tehetsz, az attól függ, hogy dolgozó vagy-e, vagy a cég tulajdonosa.
Dolgozó vagy, és már nem dolgozol ott
Kérd meg a cég tulajdonosát vagy egy adminisztrátort, hogy távolítson el (lásd: Dolgozó eltávolítása vagy inaktiválása). A rögzített munkaóráid a munkáltatódnál maradnak, mert szüksége van rájuk a bérszámfejtéshez.
Véletlenül létrehoztál egy céget
Ha egy cég tulajdonosa és egyetlen tagja vagy, és nincs aktív előfizetésed, a munkáltatód kódjával átléphetsz az ő cégébe.
A webes felületen:
- Lépj ide: Beállítások → Profil, és a Cégtagság résznél válaszd a Csatlakozás másik céghez lehetőséget.
- Töltsd ki a Céges csatlakozási kód mezőt, és kattints a Cég keresése gombra.
- Kattints az Áthelyezés megerősítése gombra.
Az alkalmazásban: koppints a Továbbiak lehetőségre, a nevedre, majd a Csatlakozás másik céghez lehetőségre. Add meg a kódot, és koppints a Csatlakozás a céghez gombra.
A munkaóráid veled együtt átkerülnek, projektek nélkül, és ismét jóváhagyásra várnak. Az üresen maradt céget töröljük.
A fiók törlése
A fiókodat magad is törölheted, ha nem vagy tagja egy cégnek sem, vagy egy olyan cég tulajdonosa vagy, amelynek nincsenek más tagjai és számlázási előzményei.
A webes felületen:
- Lépj ide: Beállítások → Profil, és válaszd a Fiók törlése lehetőséget.
- Írd be a megjelenített szót, és kérj kódot.
- Írd be az e-mailben kapott kódot, és kattints a Törlés megerősítése gombra.
Az alkalmazásban: koppints a Továbbiak lehetőségre, a nevedre, majd a Fiók törlése lehetőségre. Koppints a Megerősítő kód kérése e-mailben gombra, és írd be a kódot.
A fiókod és a céged adatai véglegesen törlődnek.