Tilin poistaminen tai yrityksestä poistuminen

Poistu yrityksestä, jossa työskentelet, siirry toiseen yritykseen tai poista EasyHours-tilisi.

Vaihtoehdot riippuvat siitä, oletko työntekijä vai yrityksen omistaja.

Olet työntekijä ja työsuhteesi on päättynyt

Pyydä yrityksen omistajaa tai ylläpitäjää poistamaan sinut (katso Työntekijän poistaminen yrityksestä tai käytöstä). Kirjaamasi tunnit jäävät työnantajallesi, koska hän tarvitsee niitä palkanlaskentaan.

Loit yrityksen vahingossa

Jos omistat yrityksen, olet sen ainoa jäsen eikä sillä ole voimassa olevaa tilausta, voit siirtyä työnantajasi yritykseen tämän yrityskoodilla.

Verkkosovelluksessa:

  1. Avaa Asetukset → Profiili ja valitse kohdassa Yritysjäsenyys Liity toiseen yritykseen.
  2. Kirjoita kenttään Yrityskoodi koodi ja napsauta Etsi yritys.
  3. Napsauta Vahvista siirto.

Mobiilisovelluksessa: napauta Lisää, nimeäsi ja sitten Liity toiseen yritykseen. Syötä koodi ja napauta Liity yritykseen.

Tuntisi siirtyvät mukanasi ilman projekteja ja odottavat uudelleen hyväksyntää. Tyhjä yritys poistetaan.

Poista tilisi

Voit poistaa tilisi itse, jos et kuulu mihinkään yritykseen tai jos omistat yrityksen, jossa ei ole muita jäseniä eikä laskutushistoriaa.

Verkkosovelluksessa:

  1. Avaa Asetukset → Profiili ja valitse Poista käyttäjätili.
  2. Kirjoita näytetty sana ja pyydä koodi.
  3. Syötä koodi, jonka lähetämme sinulle sähköpostiin, ja napsauta Vahvista poisto.

Mobiilisovelluksessa: napauta Lisää, nimeäsi ja sitten Poista käyttäjätili. Napauta Lähetä vahvistuskoodi sähköpostiini ja syötä koodi.

Tilisi ja yrityksesi tiedot poistetaan pysyvästi.

Tarvitsetko vielä apua? Lähetä viesti tuelle