Konta dzēšana vai aiziešana no uzņēmuma

Aizejiet no uzņēmuma, kurā strādājat, pārejiet uz citu uzņēmumu vai dzēsiet savu EasyHours kontu.

Jūsu iespējas ir atkarīgas no tā, vai esat darbinieks vai uzņēmuma īpašnieks.

Esat darbinieks un vairs nestrādājat uzņēmumā

Lūdziet uzņēmuma īpašniekam vai administratoram izņemt jūs no uzņēmuma (skatiet rakstu Darbinieka noņemšana vai deaktivizēšana). Jūsu reģistrētās stundas paliek darba devējam, jo tās vajadzīgas algu aprēķinam.

Uzņēmumu izveidojāt kļūdas pēc

Ja esat uzņēmuma īpašnieks, vienīgais tā dalībnieks un jums nav aktīva abonementa, varat pāriet uz darba devēja uzņēmumu, izmantojot tā kodu.

Tīmeklī:

  1. Atveriet Iestatījumi → Profils un sadaļā Dalība uzņēmumā izvēlieties Pievienoties citam uzņēmumam.
  2. Laukā Uzņēmuma pievienošanās kods ievadiet kodu un noklikšķiniet uz pogas Atrast uzņēmumu.
  3. Noklikšķiniet uz pogas Apstiprināt pārcelšanu.

Lietotnē: pieskarieties pogai Vairāk, savam vārdam un pēc tam Pievienoties citam uzņēmumam. Ievadiet kodu un pieskarieties pogai Pievienoties uzņēmumam.

Jūsu stundas tiek pārceltas kopā ar jums, bet bez tām piešķirtajiem projektiem, un tās atkal jāapstiprina. Tukšais uzņēmums tiek dzēsts.

Konta dzēšana

Kontu varat dzēst paši, ja neesat nevienā uzņēmumā vai esat tāda uzņēmuma īpašnieks, kurā nav citu dalībnieku un nav norēķinu vēstures.

Tīmeklī:

  1. Atveriet Iestatījumi → Profils un izvēlieties Dzēst kontu.
  2. Ierakstiet redzamo vārdu un pieprasiet kodu.
  3. Ievadiet kodu, ko nosūtījām pa e-pastu, un noklikšķiniet uz pogas Apstiprināt dzēšanu.

Lietotnē: pieskarieties pogai Vairāk, savam vārdam un pēc tam Dzēst kontu. Pieskarieties pogai Nosūtīt man apstiprinājuma kodu un ievadiet kodu.

Jūsu konts un uzņēmuma dati tiek neatgriezeniski dzēsti.

Joprojām vajadzīga palīdzība? Rakstīt atbalstam