Διαγραφή λογαριασμού ή αποχώρηση από εταιρεία

Αποχώρησε από την εταιρεία για την οποία δουλεύεις, μετακινήσου σε άλλη ή διάγραψε τον λογαριασμό σου στο EasyHours.

Τι μπορείς να κάνεις εξαρτάται από το αν είσαι εργαζόμενος ή ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Είσαι εργαζόμενος και σταμάτησες να δουλεύεις εκεί

Ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ή έναν διαχειριστή να σε αφαιρέσει (δες Αφαίρεση ή απενεργοποίηση εργαζομένου). Οι ώρες που κατέγραψες μένουν στον εργοδότη σου, γιατί τις χρειάζεται για τη μισθοδοσία.

Δημιούργησες εταιρεία κατά λάθος

Αν είσαι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας, είσαι το μοναδικό της μέλος και δεν έχεις ενεργή συνδρομή, μπορείς να μεταφερθείς στην εταιρεία του εργοδότη σου με τον κωδικό του.

Στο web:

  1. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις → Προφίλ και στην ενότητα Συμμετοχή σε εταιρεία επίλεξε Συμμετοχή σε άλλη εταιρεία.
  2. Συμπλήρωσε το πεδίο Κωδικός εταιρείας και πάτησε Εύρεση εταιρείας.
  3. Πάτησε Επιβεβαίωση μεταφοράς.

Στην εφαρμογή: πάτησε Μενού, το όνομά σου και μετά Συμμετοχή σε άλλη εταιρεία. Γράψε τον κωδικό και πάτησε Συμμετοχή στην εταιρεία.

Οι ώρες σου μεταφέρονται μαζί σου και περιμένουν ξανά έγκριση, χωρίς σύνδεση με τα έργα στα οποία είχαν καταγραφεί. Η άδεια εταιρεία διαγράφεται.

Διαγραφή λογαριασμού

Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου χωρίς βοήθεια αν δεν ανήκεις σε εταιρεία ή αν είσαι ιδιοκτήτης εταιρείας χωρίς άλλα μέλη και χωρίς ιστορικό χρεώσεων.

Στο web:

  1. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις → Προφίλ και επίλεξε Διαγραφή λογαριασμού.
  2. Γράψε τη λέξη που εμφανίζεται και ζήτησε κωδικό.
  3. Γράψε τον κωδικό που σου στέλνουμε με email και πάτησε Επιβεβαίωση διαγραφής.

Στην εφαρμογή: πάτησε Μενού, το όνομά σου και μετά Διαγραφή λογαριασμού. Πάτησε Αποστολή κωδικού επιβεβαίωσης με email και γράψε τον κωδικό.

Ο λογαριασμός σου και τα δεδομένα της εταιρείας σου διαγράφονται οριστικά.

Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια; Email στην υποστήριξη