מחיקת החשבון או עזיבת חברה

עוזבים את החברה שבה עובדים, עוברים לחברה אחרת או מוחקים את חשבון EasyHours.

האפשרויות תלויות בתפקיד שלכם בחברה: עובדים או בעלים.

אתם עובדים וסיימתם לעבוד שם

מבקשים מבעלי החברה או ממנהל מערכת להסיר אתכם (מידע נוסף: הסרה או השבתה של עובד). השעות שדיווחתם נשארות אצל המעסיק, כי הן נדרשות לו לחישוב השכר.

הקמתם חברה בטעות

אם אתם הבעלים של חברה, החברים היחידים בה ואין לה מינוי פעיל, אפשר לעבור לחברה של המעסיק שלכם באמצעות קוד ההצטרפות שלה.

באתר:

  1. עוברים אל הגדרות → פרופיל, ובקטע חברות בחברה בוחרים מעבר לחברה אחרת.
  2. ממלאים את השדה קוד ההצטרפות לחברה ולוחצים על חיפוש החברה.
  3. לוחצים על אישור המעבר.

באפליקציה: מקישים על עוד, על השם שלכם, ואז על מעבר לחברה אחרת. מזינים את הקוד ומקישים על הצטרפות לחברה.

השעות שלכם עוברות איתכם וחוזרות להמתנה לאישור, בלי הפרויקטים שהיו משויכים אליהן. החברה הריקה נמחקת.

מחיקת החשבון

אפשר למחוק את החשבון בעצמכם אם אינכם חברים בשום חברה, או אם אתם הבעלים של חברה שאין בה חברים אחרים ואין לה היסטוריית חיובים.

באתר:

  1. עוברים אל הגדרות → פרופיל, ובוחרים מחיקת החשבון.
  2. מקלידים את המילה שמוצגת ומבקשים קוד.
  3. מזינים את הקוד שנשלח באימייל ולוחצים על אישור המחיקה.

באפליקציה: מקישים על עוד, על השם שלכם, ואז על מחיקת חשבון. מקישים על שליחת קוד אימות באימייל ומזינים את הקוד.

החשבון ונתוני החברה נמחקים לצמיתות.

עדיין צריכים עזרה? כתיבה לתמיכה