Paskyros ištrynimas arba išėjimas iš įmonės

Išeikite iš įmonės, kurioje dirbate, persikelkite į kitą arba ištrinkite savo EasyHours paskyrą.

Ką galite padaryti, priklauso nuo to, ar esate darbuotojas, ar įmonės savininkas.

Esate darbuotojas ir nebedirbate įmonėje

Paprašykite įmonės savininko arba administratoriaus jus pašalinti (žr. straipsnį Darbuotojo pašalinimas arba deaktyvinimas). Jūsų užregistruotos valandos lieka darbdaviui, nes jų reikia darbo užmokesčiui apskaičiuoti.

Įmonę sukūrėte per klaidą

Jei esate įmonės savininkas, vienintelis jos narys ir neturite aktyvios prenumeratos, galite persikelti į darbdavio įmonę naudodami jos kodą.

Žiniatinklyje:

  1. Eikite į Nustatymai → Profilis ir skiltyje Narystė įmonėje pasirinkite Persikelti į kitą įmonę.
  2. Lauke Įmonės prisijungimo kodas įveskite kodą ir spustelėkite mygtuką Rasti įmonę.
  3. Spustelėkite mygtuką Patvirtinti perkėlimą.

Programėlėje: bakstelėkite Daugiau, savo vardą, tada Persikelti į kitą įmonę. Įveskite kodą ir bakstelėkite Prisijungti prie įmonės.

Jūsų užregistruotos valandos perkeliamos be joms priskirtų projektų, ir jas vėl reikia patvirtinti. Tuščia įmonė ištrinama.

Paskyros ištrynimas

Paskyrą galite ištrinti patys, jei nepriklausote jokiai įmonei arba esate įmonės savininkas, o įmonėje nėra kitų narių ir ji neturi mokėjimų istorijos.

Žiniatinklyje:

  1. Eikite į Nustatymai → Profilis ir pasirinkite Ištrinti paskyrą.
  2. Įrašykite rodomą žodį ir paprašykite kodo.
  3. Įveskite kodą, kurį atsiuntėme el. paštu, ir spustelėkite mygtuką Patvirtinti ištrynimą.

Programėlėje: bakstelėkite Daugiau, savo vardą, tada Ištrinti paskyrą. Bakstelėkite Atsiųsti patvirtinimo kodą el. paštu ir įveskite kodą.

Jūsų paskyra ir įmonės duomenys ištrinami visam laikui.

Vis dar reikia pagalbos? Rašyti pagalbos komandai