Konto kustutamine või ettevõttest lahkumine
Lahku ettevõttest, kus töötad, mine üle teise ettevõttesse või kustuta oma EasyHoursi konto.
Mida saad teha, sõltub sellest, kas oled töötaja või ettevõtte omanik.
Oled töötaja ja enam seal ei tööta
Palu ettevõtte omanikul või halduril sind eemaldada (vaata artiklit Töötaja eemaldamine või deaktiveerimine). Sinu märgitud tunnid jäävad tööandjale, sest ta vajab neid palgaarvestuseks.
Lõid kogemata ettevõtte
Kui oled ettevõtte omanik, selle ainus liige ja sul pole aktiivset tellimust, saad tööandja koodiga üle minna tema ettevõttesse.
Veebis:
- Mine jaotisse Seaded → Profiil ja vali jaotises Ettevõtte liikmesus Liitu teise ettevõttega.
- Täida väli Liitumiskood ja klõpsa nupul Otsi ettevõtet.
- Klõpsa nupul Kinnita üleminek.
Rakenduses: puuduta valikut Veel, oma nime ja seejärel Liitu teise ettevõttega. Sisesta kood ja puuduta nuppu Liitu ettevõttega.
Sinu tunnid liiguvad koos sinuga, kuid ilma projektideta, ja ootavad uuesti kinnitamist. Tühi ettevõte kustutatakse.
Konto kustutamine
Saad oma konto ise kustutada, kui sa ei kuulu ühtegi ettevõttesse või oled sellise ettevõtte omanik, millel pole teisi liikmeid ega arveldusajalugu.
Veebis:
- Mine jaotisse Seaded → Profiil ja vali Kustuta konto.
- Sisesta kuvatud sõna ja küsi kood.
- Sisesta kood, mille sulle e-postiga saadame, ja klõpsa nupul Kinnita kustutamine.
Rakenduses: puuduta valikut Veel, oma nime ja seejärel Kustuta konto. Puuduta nuppu Saada mulle kinnituskood ja sisesta kood.
Sinu konto ja ettevõtte andmed kustutatakse jäädavalt.