Видалення облікового запису або вихід із компанії

Вийдіть із компанії, у якій працюєте, перейдіть до іншої компанії або видаліть свій обліковий запис EasyHours.

Ваші можливості залежать від того, чи ви працівник, чи власник компанії.

Ви працівник і більше не працюєте в компанії

Попросіть власника компанії або адміністратора вилучити вас із компанії (див. статтю Вилучення або деактивація працівника). Записані вами години залишаються в роботодавця, оскільки вони потрібні для розрахунку зарплати.

Ви створили компанію помилково

Якщо ви власник компанії, її єдиний учасник і не маєте активної підписки, ви можете перейти до компанії роботодавця за її кодом.

У вебверсії:

  1. Відкрийте Налаштування → Профіль і в розділі Членство в компанії виберіть Змінити компанію.
  2. У полі Код приєднання компанії введіть код і натисніть кнопку Знайти компанію.
  3. Натисніть кнопку Підтвердити перенесення.

У застосунку: торкніться кнопки Ще, свого імені, потім Змінити компанію. Введіть код і торкніться кнопки Приєднатися до компанії.

Ваші години переносяться разом із вами, але без прив’язки до проєктів, і знову очікують погодження. Порожня компанія видаляється.

Видалення облікового запису

Ви можете видалити обліковий запис самостійно, якщо не перебуваєте в жодній компанії або є власником компанії, у якій немає інших учасників та історії оплат.

У вебверсії:

  1. Відкрийте Налаштування → Профіль і виберіть Видалити обліковий запис.
  2. Введіть показане слово й надішліть запит на код.
  3. Введіть код, який ми надіслали вам на пошту, і натисніть кнопку Підтвердити видалення.

У застосунку: торкніться кнопки Ще, свого імені, потім Видалити обліковий запис. Торкніться кнопки Надіслати код на пошту і введіть код.

Ваш обліковий запис і дані компанії видаляються остаточно.

Потрібна допомога? Написати в підтримку