Zruš předplatné
Jak zrušit předplatné a co se stane s přístupem a daty tvého týmu.
Zrušit předplatné může jen vlastník firmy. Zrušení dokončíš na zabezpečené fakturační stránce Stripe ve svém prohlížeči.
Zrušení
- Přejdi do sekce Nastavení → Fakturace, na kartu Tarif.
- Klikni na Způsob platby (nebo na Fakturační údaje, pokud platíš na fakturu). Otevře se fakturační stránka Stripe. S americkým účtem App Store ji může otevřít i aplikace pro iPhone: Další → Fakturace → Spravovat fakturaci.
- Zvol zrušení tarifu a potvrď.
Po návratu do EasyHours uvidíš u tarifu datum, kdy končí.
Co bude dál
- Do data ukončení funguje všechno jako dřív.
- Potom platí bezplatný tarif, který je pro jednoho člověka. Pokud má tvoje firma víc než jednoho aktivního uživatele, zaznamenávání docházky se zastaví pro všechny, dokud znovu neaktivuješ předplatné.
- Tvoje data zůstanou. Hodiny, nepřítomnosti i zaměstnanci se uchovají, takže můžeš kdykoli navázat.
Chceš si předplatné před datem ukončení přece jen nechat? Klikni na fakturační stránce na Obnovit tarif a obnovení dokonči na stránce Stripe.
Pokud chceš svou firmu a její data trvale smazat, viz Smaž účet nebo opusť firmu.