ביטול המינוי

איך מבטלים, ומה קורה לגישה של הצוות ולנתונים.

רק בעלי החברה יכולים לבטל. משלימים את הביטול בדף החיוב המאובטח של Stripe, בדפדפן.

ביטול

  1. עוברים אל הגדרות → חיוב, בכרטיסייה תוכנית.
  2. לוחצים על אמצעי תשלום (או על פרטי החיוב בתשלום כנגד חשבונית). דף החיוב של Stripe נפתח. אם המדינה של חשבון ה־App Store היא ארצות הברית, אפשר לפתוח אותו גם באפליקציה ל־iPhone: עוד → חיוב → ניהול חיוב.
  3. בוחרים לבטל את התוכנית ומאשרים.

כשחוזרים ל־EasyHours, מוצג תאריך הסיום של התוכנית.

מה קורה אחר כך

  • עד תאריך הסיום, הכול עובד כרגיל.
  • לאחר מכן, עוברים לתוכנית החינמית, שמיועדת לאדם אחד. אם בחברה יש יותר מאדם פעיל אחד, דיווח השעות נעצר לכולם עד שנרשמים שוב למינוי.
  • הנתונים נשמרים. שעות, היעדרויות ופרטי העובדים נשמרים, כך שאפשר להמשיך מאותה נקודה.

שיניתם את דעתכם לפני תאריך הסיום? לוחצים על חידוש התוכנית בדף החיוב, ומשלימים את החידוש בדף של Stripe.

כדי למחוק את החברה ואת הנתונים שלה לצמיתות, ראו מחיקת החשבון או עזיבת חברה.

עדיין צריכים עזרה? כתיבה לתמיכה