Je abonnement opzeggen

Zo zeg je je abonnement op, en dit gebeurt er met de toegang en de gegevens van je team.

Alleen de accounteigenaar kan opzeggen. Je rondt de opzegging af op de beveiligde factureringspagina van Stripe, in je browser.

Opzeggen

  1. Ga naar Instellingen → Facturering, tabblad Abonnement.
  2. Klik op Betaalmethode (of op Factuurgegevens als je op factuur betaalt). De factureringspagina van Stripe gaat open. Met een Amerikaans App Store-account kun je deze pagina ook vanuit de iPhone-app openen: Meer → Facturering → Facturering beheren.
  3. Kies ervoor je abonnement op te zeggen en bevestig.

Terug in EasyHours zie je bij het abonnement wanneer het afloopt.

Wat er daarna gebeurt

  • Tot de einddatum werkt alles zoals voorheen.
  • Daarna geldt het gratis abonnement, dat voor één persoon is. Heeft je bedrijf meer dan één actieve persoon, dan stopt de tijdregistratie voor iedereen totdat je weer een abonnement afsluit.
  • Je gegevens blijven bewaard. Uren, verlof en medewerkers blijven staan, zodat je verder kunt waar je was gebleven.

Heb je je vóór de einddatum bedacht? Klik op de factureringspagina op Abonnement verlengen en rond de verlenging af op de pagina van Stripe.

Wil je je bedrijf en de gegevens ervan definitief verwijderen, zie dan Je account verwijderen of een bedrijf verlaten.

Nog vragen? Mail support