Si opp abonnementet

Slik sier du opp abonnementet, og dette skjer med tilgangen og dataene til teamet ditt.

Bare kontoeieren kan si opp abonnementet. Du fullfører oppsigelsen på Stripes sikre faktureringsside i nettleseren.

Si opp

  1. Gå til Innstillinger → Fakturering, og velg fanen Abonnement.
  2. Klikk på Betalingsmetode (eller Faktureringsopplysninger hvis du betaler med faktura). Faktureringssiden til Stripe åpnes. Med en amerikansk App Store-konto kan også iPhone-appen åpne den: Mer → Fakturering → Administrer fakturering.
  3. Velg å si opp abonnementet, og bekreft.

Tilbake i EasyHours ser du når abonnementet avsluttes.

Dette skjer etterpå

  • Frem til sluttdatoen fungerer alt som før.
  • Etter det gjelder gratisabonnementet, som er for én person. Hvis bedriften har mer enn én aktiv person, stopper timeregistreringen for alle til dere tegner et abonnement igjen.
  • Dataene deres blir tatt vare på. Timer, fravær og ansatte lagres, så dere kan fortsette der dere slapp.

Har du ombestemt deg før sluttdatoen? Klikk på Forny abonnementet på faktureringssiden, og fullfør fornyelsen på siden til Stripe.

Hvis du vil slette bedriften og dataene for godt, se Slett kontoen din eller forlat en bedrift.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt kundestøtte